Îngrijirea paliativă are că scop îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile. Acest lucru se realizează prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social, consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și familia sa. În Hospice Casa Speranței se îngrijesc cu profesionalism și dăruire copiii și adulții care trăiesc cu o boală incurabilă, oferind servicii specializate acestora și familiilor lor. 5000 de români au fost alături de noi și au pedalat, iar noi, Decathlon România, am donat 1 leu pentru fiecare km parcurs.

Am pedalat pe șosele, trasee montane, în jurul blocului și chiar în playground-ul magazinelor Decathlon. Astfel, împreună am oferit pacienților HOSPICE 2200 de ședințe gratuite de kinetoterapie. Peste 5 mii de postări pe conturi individuale cu #hopeonwheels #decathlon au fost distribuite în ziua evenimentului, iar în rețele de socializare am obținut 743.217 impresii pozitive pentru inițiativă noastră. #Fericiți #EchipaCSR #UtiliOamenilorSiPlanetei

Ținând cont de faptul că investiția în echipamente specifice pentru recuperare este una considerabilă și dificil de susținut din resursele proprii ale spitalelor, donația propusă de Decathlon România, prin Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, a fost bine-venită și a avut efecte imediate. Astfel, în anul 2021, de acest program se bucură peste 25.000 de pacienți cu afecțiuni motorii (adulți și copii), care folosesc zilnic peste 1.000 de dispozitive moderne, în orele de recuperare și terapie.