Câți dintre noi ne amintim cu drag de orele de sport? Pentru unii colegi, acestea poate au deschis drumul către performanță.

Însă una din realitățiile din jurul nostru este că, pentru multe unități școlare, bugetul nu este niciodată suficient pentru a mai echipa și sala de sport, fie ea și cu câteva mingi.

Decathlon împreună cu asociația Totul este Posibil a reușit până acum să schimbe realitatea OREI DE SPORT pentru 35 de unități de învățământ și 4500 de elevi din țoață țara.

Printre cele mai solicitate echipamente au fost kitul de echilibru și mingile de fotbal, echipamente minime, dar care au adus foarte mari bucurii.

”Proiectul ORA DE SPORT aduce o bucurie imensă copiilor! Puteți fi siguri că ați intrat și veți rămâne pentru totdeauna în inimile lor! Felicitări pentru toate proiectele desfășurate, au un impact pozitiv asupra copiilor, mai ales asupra celor din mediul rural, care n-au avut până acum posibilitatea de a se plimba cu o bicicleta sau de a avea o trambulină. Toate acestea reprezintă o fericire imensă pentru copii. Vă transmitem tot respectul nostru și mulțumirile noastre!”

Elena Burlacu, Grădiniță Singureni, Giurgiu