Proiectul nostru

Sustinem educatia copiilor prin sport si din acest motiv ne-am implicat in proiectul “ Sportul pentru toti”, derulat impreuna cu Fundatia comunitara Bucuresti si Fundatia Comunitara Brasov. Prin proiectul “Sportul pentru toti initiat de Fundatia Comunitara ne-am propus cream conditii si contexte mai bune pentru ca Bucurestenii si Brasovenii de toate varstele sa poata practica sport din placere si in conditii de siguranta.

„Sportul pentru toți” este structurat pe doi piloni: “Educație prin sport” și “Jocurile cartierului”.

Prin pilonul “Educație prin sport” am sustinut 4 școli și/sau licee din București si 5 școli și/sau licee din Brasov să-și construiască, reamenajeze sau îmbunătățească facilitățile sportive, fie că sunt terenuri în aer liber sau săli de sport.

Pilonul “Jocurile cartierului” am sustinut organizarea a cate 3 evenimente comunitare de sport în cartierele din București si Brasov.

Ce ne-au transmis partenerii noștri?

„Practicarea sportului este extrem de importantă în viețile noastre, fiind cea care ne poate ajuta să avem un corp sănătos și o stare de spirit bună, la orice vârstă. Valorizăm cu atât mai mult oportunitățile de a practica sportul în locații atractive și cu facilități îmbunătățite cu cât avem un an de zile de când trăim în condiții atipice din cauza restricțiilor specifice pandemiei. Prin acest program, finanțat de către Decathlon, avem șansa să reamenajăm terenuri de sport în școli brașovene și să creăm contexte atractive și favorabile practicării sportului. Mulțumim Decathlon pentru implicarea exemplară în dezvoltarea facilităților sportive ale comunității brașovene.” a declarat Laura Popeea, director executiv, Fundația Comunitară Brașov.